Руско нападение в украинския град  отне живота на двама души.

...
Руско нападение в украинския град  отне живота на двама души.
Коментари Харесай

Шест загинали и 16 ранени при руска атака по Харков

Руско нахлуване в украинския град  лиши живота на двама души. При офанзивата бяха ранени минимум шест души, оповестиха локалните управляващи.

Нападението е нанесло вреди по транспортната и общинската инфраструктура, както и по печатница. Кметът на  и регионалният шеф допълниха, че е вследствие на офанзивата е зародил пожар.

Областният шеф на ска област заяви, че съветските сили са нанесли удари по града към 10 пъти. Нападенията също по този начин са били ориентирани против градовете Золочив и Люботин в региона, като там са ранени минимум по двама души.

Руските сили са употребявали управляеми бомби, с цел да нападат цели в Золочив, като са предизвикали вреди по жилища и гражданска инфраструктура, заяви регионалната полиция на .

От украинските железници оповестиха, че няколко от оборудванията на компанията са били ударени в Харков и района. По предварителни данни шестима железничари са ранени, само че няма жертви.

Тази пролет Русия ускори нападенията си срещу ска област, като нападна енергийната и транспортната ѝ инфраструктура благодарение на управляеми бомби, ракети и безпилотни самолети.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР